O nama

Naša priča

Leskovački roštilj

Leskovački roštilj bazira se isključivo na najkvalitetnijem mesu. Roštiljsko meso se peče dobro usoljeno. Leskovačka kuhinja pripada kuhinjama sa najvećim učešćem povrća u vidu velikog broja različitih vitaminskih salata.

 Začini koji se koriste su biljnog porijekla, takođe puni minerala i vitamina. Masnoće životinjskog porekla su zastupljene u minimalnim količinama, a ulje se koristi isključivo u sirovom stanju. Ljuti dodaci su neobavezni. Leskovački kulinarski specijaliteti pripremaju se sa mnogo ljubavi, što im obezbeđuje izuzetan ukus i sočnost.

Jer leskovački roštilj je više od restorana.

Leskovački Roštilj je epicentar jake balkanske energije koja obuzima cijelo tijelo i duh i budi sva vaša čula. Od glave do pete bićete poneseni ovom jakom energijom koju proizvodi Leskovački Roštilj. Posjetite nas jednom i uvijek ćete htjeti da se vratite. Leskovački roštilj dočekuje svakog gosta uz toplu dobrodošlicu i domaću atmosferu, uz koju se osjećate kao kod kuće.

Naruči ONLINE

Besplatan WiFi

Čar restorana

Restoran je prepoznatljiv po izvrsnoj ponudu raznovrsnih gurmanskih specijaliteta koji se pripremaju od najkvalitetnijih i uvijek svježih namirnica nabavljenih od provjerenih lokalnih dobavljača.

Probaj izvrsnu hranu

Ako se kojim slučajem zateknete u Doboju, bez obzira radi li se o poslovnom putu, porodičnoj posjeti, turističkoj posjeti, onda vaš završetak mora biti u restoranu Leskovački roštilj.